کسب چهار عنوان موفقیت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان ایلام

دکتر غیاثی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان از کسب چهار  مورد موفقیت در پویش‌های ملی «در بهشت» و دعوت به مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین دکتر  غلامرضا غیاثی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان و دانشگاه ایلام، بیان داشت: بر اساس ارزیابی‌های دفتر مرکزی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور، دفاتر نهاد ایلام موفق به کسب عنوان برنامه برگزیده پویش ملی «در بهشت» انتخاب شده‌اند.

دکتر غیاثی افزود: بر اساس همین ارزیابی‌ها، دفتر نهاد ایلام به عنوان دفتر برتر در برگزاری مسابقات کتابخوانی و برگزاری تولیدات رسانه‌ای و هنری انتخاب شده است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، ضمن تقدیر از رئیس دانشگاه ایلام و همراهی مسئولان محترم دانشگاه‌های استان، تصریح کرد: به ثمر نشستن این فعالیت‌ها نتیجه هم‌افزایی همه دست‌اندرکاران و کارشناسان دفتر استان و نویددهنده‌ی انجام فعالیت‌های اثربخش در آینده است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان تصریح کرد: همچنین بر اساس ارزیابی مرکز هم اندیشی و دانش‌افزایی استادان و نخبگان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، اساتید دانشگاه‌های ایلام در پویش ملی دعوت حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری موفق به کسب رتبه اول کشوری شدند.

حجت‌ الاسلام و المسلمین غیاثی با تشکر ویژه از زحمات، همکاری و همراهی دکتر علی‌اکبری ریاست محترم دانشگاه در جهت پیشبرد برنامه‌های نهاد نمایندگی، از احساس مسئولیت اساتید دانشگاه‌های استان تقدیر کرد و ابراز امیدواری نمود با همکاری متقابل دولت و دانشگاهیان، شاهد رفع بسیاری از مشکلات جامعه باشیم.