انتصاب دکتر لطفی شیری به سمت سرپرست معاونت پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه

طی حکمی از سوی دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه ایلام، دکتر لطفی شیری عضو هیأت علمی دانشکده علوم پایه؛ به سمت سرپرست معاونت پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، سرپرست دانشگاه ایلام در این حکم ابراز امیدواری کرده، که دکتر شیری در ذیل تعامل سازنده با معاونان دانشگاه، رؤسای دانشکده‌ها و سایر مدیران و اهتمام جدی به تکریم اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان و با مدیریت جهادی و مشی خردمندانه، تمامی توان خویش را در اجرای برنامه راهبردی دانشگاه (در افق 1404-1400) به کار گیرد.

دکتر علی‌محمدی تأکید کرده، که لازم است توسعه منابع درآمدی دانشگاه، ایجاد نظم و انضباط مالی و مدیریت هزینه‌ها سرلوحه کار قرار داده شود.

بنا به این گزارش: مدیر گروه آموزشی شیمی، ریاست دانشکده علوم پایه و معاونت پشتیبانی و منابع انسانی از جمله سوابق اجرایی آقای دکتر شیری می‌باشد.

روابط عمومی دانشگاه ایلام توفیقات روز افزون آقای دکتر شیری در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه را، از درگاه خداوند متعال خواستار است.