انتصاب دکتر طاهر علی محمدی به سمت سرپرست دانشگاه ایلام

طی حکمی از سوی دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر طاهر علی محمدی دانشیار دانشکده الهیات و معارف اسلامی؛ به سمت سرپرست دانشگاه ایلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، متن حکم وزیر علوم به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر طاهر  علی‌محمدی

سلام علیکم؛

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه ایلام» منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیه انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران و یاوران علمی (کارکنان)، تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه را جهت تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی علمی، توسعه همه جانبه علم و فناوری، آموزش پژوهش محور، پژوهش  آموزش - محور، مهارت‌افزایی، کارآفرینی، فرهنگ‌سازی کار تیمی و گروهی و در نهایت اجرای تمامی محورهای سند «دانشگاه اسلامی» بکار گیرید.

توفیق روز افزون جنابعالی را در پیش برد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

محمد علی زلفی گل

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، همچنین طی نامه‌ای جداگانه از زحمات و تلاش‌های «دکتر محمد علی‌اکبری» رئیس سابق دانشگاه ایلام؛ در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

بنا به این گزارش: مدیرکل آموزشی، معاونت دانشجویی و فرهنگی، معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی و ریاست دانشگاه ایلام (1393-1389) از جمله سوابق آقای دکتر علی‌محمدی می‌باشد.