آگهی مزایده فروش دام دانشگاه ایلام

دانشگاه ایلام در نظر دارد یک رأس گوساله نر 4 ماهه، یک رأس قوچ و یک رأس بره خود را به شرایط مشروحه ذیل به فروش برساند. لذا از متقاضیان شرکت در مزایده تقاضا می‌گردد ضمن باردید از دام‌های فوق‌الذکر واقع در مجتمع گاوداری دانشگاه با آگاهی کامل نسبت به رعایت موارد ذیل اقدام نمایند:

1-پیشنهاد دهندگان می‌بایست مبلغ 10000000 ریال  برابر با یک میلیون تومان وجه نقد را به شمار حساب 4001075307146848 بنام «تمرکز وجوه سپرده بانک مرکزی» واریز و فیش آن را همراه اسناد مربوطه تحویل نمایند.
2-متقاضی بایستی فرم تکمیل شده در مزایده (قیمت پیشنهادی) و مدارک مربوط به بند (1) را در پاکت در بسته قرار داده و به دبیرخانه مرکزی دانشگاه ایلام واقع در ساختمان مرکزی تحویل نماید.
3-پاکت پیشنهادی توسط کمسیون مزایده دانشگاه مفتوح و برنده اعلام می‌گردد.
4-دانشگاه در رد یا قبول هر یک از پیشنهادات یا کلیه آنها مجاز خواهد بود.
5-چنانچه نفر اول از خرید، خوداری نماید. مبلغ تضمین به نفع دانشگاه ضبط خواهد گردید و نفر دوم بعنوان برنده مزایده اعلام می‌گردد.
6-متقاضیان به مدت هفت روز از تاریخ  1400/07/18  لغایت 1400/07/25 همه روزه از ساعت 8 صبح الی 13 بعد ظهر می‌توانند از دامهای فوق‌الذکر بازدید بعمل آورند.
8-چنانچه قیمت خرید پیشنهادی شرکت کنندگان به قیمت پایه نرسد، مزایده تجدید خواهد شد.
9-هزینه کارشناسی  مزایده بر عهده برنده خواهد بود.

فرم شرکت در مزایده: https://www.ilam.ac.ir/file_bank/1400/371400718-mozayede.pdf

اداره اموال دانشگاه ایلام

آگهي مزايده فروش دام دانشگاه ايلام