تقدیر مدیرکل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجویان وزارت عتف از دو تن از کارشناسان دانشگاه ایلام

دکتر انگجی مدیرکل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجویان وزارت عتف با ارسال لوحی از زحمات آقایان شهاب ناصری‌پور و جمال جعفری کارشناسان دانشگاه ایلام تقدیر بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر سید عبدالحمید انگجی مدیرکل امور دانش آموختگان  سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ارسال لوحی مراتب قدردانی و  تشکر و تقدیر خود را از آقایان شهاب ناصری‌پور و جمال جعفری کارشناسان اداره امور دانش آموختگان دانشگاه ایلام به جهت اهتمام در انجام امور مربوط به تأیید مدارک تحصیلی دانش آموختگان دانشگاه ایلام، که با صبر و حوصله وظایف محوله را انجام داده‌اند، بعمل آورد.