تقدیر مدیرکل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجویان وزارت عتف از رئیس اداره دانش آموختگان دانشگاه ایلام

دکتر انگجی مدیرکل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجویان وزارت عتف با ارسال لوحی از زحمات از رئیس اداره دانش آموختگان دانشگاه ایلام تقدیر بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر سید عبدالحمید انگجی مدیرکل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ارسال لوحی مراتب قدردانی و تشکر و تقدیر خود را از آقای علیرضا فاضلی رئیس اداره امور دانش آموختگان دانشگاه ایلام به جهت اهتمام در انجام امور مربوط به تأیید مدارک تحصیلی دانش آموختگان دانشگاه ایلام و نیز تأیید مدارک تحصیلی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی استان ایلام، که با صبر و حوصله وظایف محوله را انجام داده است، بعمل آورد.

بنا به این گزارش: در طول دو سال گذشته، برای بیش از 8000 نفر از دانش آموختگان موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی استان ایلام، کد فارغ‌التحصیلی از سوی اداره دانش آموختگان دانشگاه ایلام صادر شده است.

این گزارش می‌افزاید: سال گذشته نیز، دکتر نوزری مدیرکل امور دانشجویان داخل وزارت عتف با ارسال لوحی از حسن همکاری و تلاش‌های آقای فاضلی تقدیر بعمل آورد.