نشست هم‌اندیشی رئیس دانشگاه ایلام و مدیرکل پزشک قانونی ایلام برگزار گردید

در راستای توسعه همکاری‌های دوجانبه و تهیه مقدمات تفاهم‌نامه همکاری مشترک  مابین دانشگاه ایلام و اداره کل پزشک قانونی ایلام، نشست هم‌اندیشی دکتر علی‌اکبری و دکتر علیزاده برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، نشست  هم‌اندیشی دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه ایلام و دکتر علیزاده مدیرکل پزشک قانونی ایلام با حضور دکتر مهدیزاده معاون پژوهش و فناوری، دکتر بیاتی رئیس دفتر ارتباط با صنعت و جامعه، دکتر بختیاری مدیر پژوهش و دکتر اکبری رئیس واحد آزمایشگاه پزشک قانونی،  صبح دیروز در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.

دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه ایلام در این نشست با استقبال از توسعه همکاری‌های علمی و آموزشی مابین دانشگاه و  اداره کل پزشک قانونی ایلام، اظهار داشت: راهبرد دانشگاه ایلام در چند سال اخیر توسعه ارتباط با جامعه بوده، برای اینکه ما باور داریم دانشگاه باید در متن جامعه باشد و ایده بگیرد و برای حل مشکلات و معضلات موجود راهکار دهد.

رئیس دانشگاه افزود: در این راستا  خوشبختانه اقدامات ماندگاری همچون: انجام بیش از 228 طرح کاربردی استانی، ایجاد 19 هسته پژوهشی در حوزه مسایل استان، انعقاد 35 تفاهم‌نامه همکاری در سه سطح استانی، ملی و بین‌المللی با سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌ها، تخصیص 20 درصد از اعتبارات پژوهشی به مسایل کلیدی استان (حوزه آب، ریزگردها، آسیب های اجتماعی بخصوص خودکشی و ....)،   همکاری در تدوین سند آمایش سرزمین استان، تدوین سند اشتغال استان، تدوین سند اکوسیستم نوآوری استان، همکاری بیش از 25 نفر از اعضای هیات علمی در شوراهای تخصصی استان، تدوین سند ارتقاء جایگاه زنان در استان، مطالعات خاکشناسی استان، مطالعات روش‌های نوین آبیاری استان، تدوین سند جامع گردشگری استان، طرح پژوهشی ارزیابی کارایی استفاده از مالچ در تثبیت ماسه‌های روان و ارائه طرح بنیادی تبیین عوامل موثر در خودکشی به منظور ارائه یک تئوری بومی شده، در چند سال اخیر انجام گرفته است.

دکتر علی‌اکبری، اضافه کرد: همچنین برگزاری دومین همایش بین‌المللی گرد و غبار، همایش ملی زیست جهان پسا کرونا و کنفرانس بین‌المللی پیامدهای جهانی کرونا در همین راستا بوده است.

رئیس دانشگاه با اشاره به ظرفیت‌های موجود در دانشگاه ایلام برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گفت: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام بعنوانی یکی از 10 آزمایشگاه برتر کشور، گروه‌های آموزشی حقوق و علوم اجتماعی و اساتید و دانشجویان دوره‌های تحصیلات تکمیلی ظرفیت خوبی برای توسعه روابط دوجانبه می‌باشند.

در ادامه این نشست، دکتر علیزاده مدیرکل پزشک قانونی ایلام با بیان اینکه دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه یکی از مدیران توانمند و خوشنام استان است و از طرفی دانشگاه ایلام هم دارای ظرفیت‌های مناسب علمی و آموزشی می‌باشد، اظهار کرد: نظرات پزشک قانونی باید بر اساس  پروسه علمی و  متقن، صحیح و مستند باشد و بدین لحاظ پزشک قانونی ایلام تمایل دارد از امکانات و ظرفیت‌های خوب دانشگاه ایلام همچون آزمایشگاه مرکزی استفاده نماید.

مدیرکل پزشک قانونی ایلام یادآور شد: یکی از راهبردهای قوه قضائیه، استفاده از توان نخبگان است، که اداره کل پزشک قانونی خود را موظف به ادامه این رویکرد می‌داند و لذا پتانسیل انسانی دانشگاه ایلام بعنوان یک مجموعه نخبگانی شایسته، بهترین گزینه در اجرای این رویکرد می‌باشد.

دکتر علیزاده با ابراز خرسندی از تهیه مقدمات انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک مابین دانشگاه ایلام و اداره کل پزشک قانونی، یادآور شد: اهتمام ما بر این است که با بازدید از آزمایشگاه‌های دانشگاه ایلام و ادامه بحث و رایزنی، زمینه انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک فراهم گردد، تا سطح همکاری‌های دوجانبه تا بالاترین سطح ممکن ارتقاء یابد.