انتصاب اعضای کمیته اخلاق آموزش دانشگاه ایلام

طی احکام جداگانه‌ای از سوی دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه، چهار تن از اعضای کمیته اخلاق آموزش منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی، با نظر به ابلاغ نامه شماره 2/12623 مورخ 1400/01/28 معاون محترم آموزشی وزارت عتف در خصوص تشکیل «کمیته اخلاق آموزش»، طی احکام جداگانه‌ای از سوی دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه، آقایان دکتر مصطفی نعمتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه،  دکتر محسن توکلی مدیر امور آموزشی دانشگاه، دکتر مسعود بازگیر عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی و خانم دکتر طولابی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی به عضویت در کمیته اخلاق آموزش منصوب شدند.

رئیس دانشگاه در این احکام با تأکید بر توجه جدّی به نقش و تأثیر اخلاق‌ حرفه‌ای به عنوان یک مبنای راهبردی در نظام آموزش دانشگاهی، خواستار همفکری و همکاری بخش‌های ذیربط برای بررسی، ترویج، تعمیق و تثبیت مفاد «نظام‌نامه اخلاق آموزش» شده است.