مهلت ثبت وام‌های دانشجویی در نیمسال جاری تمدید گردید

دکتر میراب بالو مدیر امور دانشجویی دانشگاه، عنوان کرد: مهلت ثبت وام‌­های دانشجویی در نیمسال جاری تا تاریخ 1400/03/25  تمدید گردید.

به گزارش روابط عمومی، دکتر مجید میراب بالو مدیر امور دانشجویی دانشگاه، در خصوص اعلام جدول زمان­بندی ثبت وام‌­های دانشجویی در نیم­سال دوم سال­ تحصیلی 1400-1399 بیان کرد: با در نظر گرفتن دستورالعمل­‌های ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص تعطیلی آموزش حضوری دانشگاه‌­ها و عدم حضور دانشجویان و همچنین حضور حداقلی همکاران دانشگاهی در محل کار در شرایط ناشی از تشدید شیوع بیماری کرونا و نیز در راستای حمایت بیشتر از دانشجویان و بهره‌­مندی حداکثری آنان از حمایت‌­های صندوق رفاه دانشجویان، مهلت ثبت وام­های دانشجویی تا تاریخ 1400/03/25 تمدید گردید و امکان تمدید مهلت مذکور وجود ندارد.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه اظهار داشتند که با توجه به شیوع بیماری کرونا و ادامه آن، همکاران ما در اداره رفاه دانشجویان به طور شبانه‌روزی پاسخگوی دانشجویان بوده و دانشجویان گرامی علاوه بر تماس‌های تلفنی با این اداره، از طریق فضای مجازی نیز با کارشناسان ما در ارتباط بوده اند. به همین منظور، تمامی اطلاعات مورد نیاز از طریق فضاهای مجازی نیز ارسال شده است. لازم به ذکر است دانشجویان عزیز می‌توانند به سایت معاونت دانشجویی به آدرس (https://www.ilam.ac.ir/dep/std) مراجعه نموده و تمامی فرم‌ها و اطلاعات مورد نیاز را بازدید نمایند.

دکتر میراب ‌بالو با اعلام اینکه هفت نوع وام در نیمسال جاری به دانشجویان دانشگاه ایلام در حال پرداخت است، بیان داشت: تا پایان هفته گذشته، در مجموع 711 مورد وام تحصیلی به مبلغ 17،912،000،000 ریال در سامانه صندوق رفاه دانشجویان شامل: 424 مورد وام تحصیلی به مبلغ 6،555،000،000 ریال، 110 مورد وام شهریه شبانه به مبلغ 1،840،000،000 ریال، 102 مورد وام ضروری روزانه به مبلغ 4،930،000،000 ریال، چهار مورد وام ودیعه مسکن به مبلغ 600،000،000 ریال، هفت مورد وام دکتری (بانک توسعه) به مبلغ 147،000،000 ریال، و 64 مورد وام دکتری (ویژه صندوق) به مبلغ 3،840،000،000 ریال ثبت شده است که پرداخت آنها در دستور کار قرار دارد و به زودی به حساب دانشجویان واریز خواهد شد.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه همچنین از پرداخت مازاد هزینه تحصیل دانشجویان شهریه پرداز تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور به صورت وام در سال جاری از سوی صندوق رفاه دانشجویان خبر دادند، که کارشناسان اداره رفاه در حال ثبت آنها بر اساس مستندات موجود می‌باشند.