زمان و نحوه برگزاری آزمون نیمه متمرکز (مصاحبه) دوره‌های دکتری تخصصی سال 1400 دانشگاه ایلام

ضمن آرزوی موفقیت و سلامتی، به اطلاع کلیه داوطلبان محترم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1400 می‌رساند با توجه به شرایط خاص به وجود آمده به دلیل شیوع بیماری کرونا، جلسه (آزمون شفاهی) مصاحبه کلیه رشته /گرایش‌های این دانشگاه ایلام به صورت غیرحضوری (مجازی) از تاریخ 1400/03/15لغایت 1400/04/15 از طریق سامانه آموزش الکترونیک دانشگاه (lms) برگزار خواهد شد.
برنامه دقیق مصاحبه، مدارک لازم، مراحل مختلف مصاحبه، زمانبندی، نرم افزار مورد نیاز و نحوه برگزاری جلسه مصاحبه هر رشته/ گرایش، از طریق اطلاعیه‌های بعدی در ‌وبگاه دانشگاه به آدرس https://ilam.ac.ir منتشر خواهد شد. ضروری است داوطلبان محترم با مراجعه به اطلاعیه‌های مربوطه  از زمان، ساعت و نرم افزار برگزاری جلسه مصاحبه اطلاع حاصل نمایند.
دانشگاه مسئولیتی برای اطلاع رسانی ثبت نام و برگزاری جلسه آزمون شفاهی(مصاحبه) از طرق دیگر ندارد و عدم ثبت نام و حضور مجازی داوطلب در روز برگزاری جلسه آزمون مصاحبه به منزله انصراف وی از درخواست پذیرش خواهد بود و امکان برگزاری مجدد جلسه مقدور نخواهد بود.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام