دانشجوی دانشگاه ایلام در حوزه مهندسی کشاورزی بیست و پنجمین المپیاد علمی دانشجویی رتیه هفت را کسب کرد

مهندس مهدی محمودی دانشجوی فارغ‌التحصیل دانشگاه ایلام، رتبه هفت حوزه مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات) بیست و پنجمین المپیاد علمی دانشجویی سال  1399 را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی،  آقای مهندس مهدی محمودی فارغ‌التحصیل کارشناسی رشته مهندس زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه ایلام، در بیست و پنجمین المپیاد علمی دانشجویی سال 1399 که در 22 حوزه تخصصی در اسفند ماه همین سال برگزار گردید، موفق به کسب رتبه هفت مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات) در سطح کشور گردید.

بنا به این گزارش: داوطلبان رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مجموعه علوم جغرافیایی، علوم اقتصادی، مجموعه زیست شناسی سلولی و مولکولی، مجموعه الهیات و معارف اسلامی - علوم قرآنی، مجموعه مهندسی عمران، زبان و ادبیات فارسی، مجموعه علوم تربیتی، مجموعه حقوق، مجموعه روانشناسی، علوم زمین، شیمی، مجموعه فیزیک، آمار، زیست شناسی گیاهی، زیست شناسی جانوری، مجموعه مهندسی برق، مجموعه مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، مجموعه مهندسی مکانیک، مجموعه مهندسی مواد و متالورژی، مجموعه ریاضی، مجموعه زراعت و اصلاح نباتات و طراحی صنعتی، در این المپیاد با یکدیگر  به رقابت پرداختند.

یادآور می‌شود: مهندس مهدی محمودی از دانشجویان نخبه و فرهیخته دانشگاه ایلام است، که در آزمون کارشناسی ارشد وزارت علوم در سال 1399 موفق به کسب رتبه دوم رشته ژنتیک بهنژادی و همچنین کسب رتبه چهارم رشته فیزیولوژی و چهارم اکولوژی آزمون کارشناسی  ارشد وزارت بهداشت گردید.