انتصاب خانم دکتر انسیه قاسمیان لمراسکی به سمت سرپرست دانشکده علوم پایه

با حکم دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه ایلام، خانم دکتر انسیه قاسمیان لمراسکی، دانشیار گروه شیمی از تاریخ 1400/09/22 به سمت «سرپرست دانشکده علوم پایه» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم دکتر قاسمیان در یک سال گذشته سمت مدیر گروه آموزشی شیمی را عهده‌دار بوده و در طول 11 سال فعالیت بعنوان عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه، موفق به چاپ 30 مقاله علمی و پژوهشی و راهنمایی 12 پایان نامه کارشناسی ارشد شده است.

بنا به این گزارش: فراهم کردن زمینه رشد و استعدادیابی دانشجویان از طریق فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، ایجاد ارتباط صمیمی‌تر میان دانشجویان، اساتید و پرسنل آموزشی، تسریع در پرداخت‌های مالی و اداری، انتقال پیشنهاد‌ها و نظرات دانشجویان و همچنین اساتید به مسئولین دانشگاه، تأثیرپذیری از شیوه‌های جدید آموزشی و تلاش برای جذب اعتبارات مالی بیشتر از جمله برنامه‌های خانم دکتر قاسمیان است.

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای خانم دکتر قاسمیان در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آرزوی موفقیت دارد.