انتصاب دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه ایلام به سمت رئیس قرارگاه راهیان نور علم الهدی در استان ایلام از سوی وزیر علوم

طی حکمی از سوی دکتر زلفی گل وزیر  محترم علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر طاهر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه ایلام به سمت رئیس قرارگاه راهیان نور علم الهدی در استان ایلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر زلفی گل در این حکم خواستار، جلب مشارکت و زمینه سازی برای حضور تمامی دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی در اردوهای راهیان نور با میزبانی بسیج دانشجویی در مناطق عملیاتی، تقویت محتوای فرهنگی و بهره‌گیری علمی و فکری از ظرفیت اردوهای راهیان نور، گسترش و تقویت عرصه‌های اردوهای راهیان نور دانشجویی در طول سال، تأکید بر اولویت اعزام زیارت اولی‌ها، ارزیابی و پایش مستمر فرآیند فعالیت‌ها و آثار اردوهای برگزار شده و رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی، ضوابط ایمنی و سلامتی دانشجویان در اعزام کاروان‌ها شده است.