پذیرش مقالات سه دانشجوی دانشکده الهیات و معارف اسلامی در کنفرانس بین‌المللی منچستر انگلستان

مقالات خانم زینب ایوبیان دانشجوی کارشناسی با عنوان «تأثیر بازی کلش آف کلنز بر تفکر منطقی انسان» و خانم‌ها هانیه ناصری پلنگرد و پروین ضیاء دانشجویان کارشناسی ارشد با عنوان «مسئله زمان از دیدگاه فلسفه، علم و قرآن» از دانشجویان نخبه رشته فلسفه و کلام اسلامی دانشکده الهیات و معارف اسلامی، در دومین کنفرانس بین‌المللی علوم اجتماعی، روانشاسی، علوم تربیتی و علوم انسانی در شهر منچستر انگلستان پذیرفته شد.

خانم زینب ایوبیان

خانم هانیه ناصری پلنگرد

خانم پروین ضیاء

روابط عمومی دانشگاه ایلام ضمن تبریک این موفقیت به خانم‌ها ایوبیان، ناصری پلنگرد و ضیاء، خانواده‌های این عزیزان و خانواده بزرگ دانشگاه ایلام، از درگاه خداوند متعال برای این دانشجویان فرهیخته آرزوی موفقیت افزونتر دارد.