درخشش دانشجوی فارغ‌التحصیل دانشگاه ایلام در چهارمین جشنواره ملی و دومین جشنواره بین‌المللی خیام

خانم فرشته رحیمی  دانشجوی فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد رشته اقتصاد دانشگاه ایلام، عنوان پژوهشگر برتر چهارمین جشنواره ملی و دومین جشنواره بین‌المللی تألیفات برتر علمی، جایزه ویژه خیام را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی، این جشنواره در بخش‌های مقالات، کتاب، پایان‌نامه و طرح‌های پژوهشی در تمامی مقاطع تحصیلی دانشگاهی بصورت مشترک با کشورهای فارسی زبان دوست و همسایه جمهوری اسلامی ایران، افغانستان و تاجیکستان و به همت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، موسسه آموزش عالی حکمت قم، اندیشکده اشراق، موسسه آموزش عالی تاج افغانستان، موسسه آموزش عالی آریا و انجمن مردم نهاد پویشگران علم،  در تاریخ 29 بهمن ماه 1400 بصورت حضوری و غیر حضوری برگزار گردید.

روابط عمومی دانشگاه ایلام ضمن تبریک به خانم رحیمی به جهت کسب این موفقیت، برای ایشان در تمام عرصه‌های زندگی آرزوی موفقیت دارد.

درخشش دانشجوي فارغ‌التحصيل دانشگاه ايلام در چهارمين جشنواره ملي و دومين جشنواره بين‌المللي خيام درخشش دانشجوي فارغ‌التحصيل دانشگاه ايلام در چهارمين جشنواره ملي و دومين جشنواره بين‌المللي خيام