مجموعه شعر دانشجوی دانشگاه ایلام نامزد نهایی بخش شعر سپید جشنواره بین المللی فجر شد

مجموعه شعر "شبیه نخستین انسان" نوشته حسین سقایی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته اقتصاد نظری دانشگاه ایلام، نامزد نهایی بخش شعر سپید جشنواره بین المللی فجر شد.

به گزارش روابط عمومی، شبیه نخستین انسان" عنوان مجموعه شعر سپید آقای «حسین سقایی» شاعر جوان ایلامی و دانشجوی کارشناسی ارشد رشته اقتصاد نظری دانشگاه ایلام است، که توسط انتشارات ایجاز منتشر شده است.

این مجموعه، که نخستین تجربه شاعر به صورت انتشار در قالب کتاب است، از 30 قطعه شعر آزاد در مضامین مختلف تشکیل شده است.

شاعر جوان در این مجموعه به واکاوی ذهنیات و دنیای انسان پرداخته و تلاش داشته از زاویه‌ای تازه و در قالب شعر سپید، نگاهی نو به دنیای انسان معاصر و اندیشه‌هایش بیندازد.

شایان ذکر است اختتامیه این دوره از جشنواره بین‌المللی شعر فجر چهارشنبه (چهارم اسفند ماه 1400) با حضور مقامات کشوری و چهره‌های مطرح فرهنگی در تالار وحدت برگزار شد‌.

مجموعه شعر دانشجوي دانشگاه ايلام نامزد نهايي بخش شعر سپيد جشنواره بين المللي فجر شد