مراسم افتتاحیه طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه ایلام برگزار گردید

با حضور دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه ایلام، حجت‌الاسلام و المسلمین غیاثی مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، حجت‌الاسلام و المسلمین مهدوی راد و حجت السلام و المسلمین یعقوبی مسئول و معاون دفتر نهاد نمایندگی در دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه، مراسم افتتاحیه طرح ضیافت اندیشه اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام صبح دیروز در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، دوازدهمین طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه ایلام با برنامه‌ریزی و هماهنگی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و همکاری معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی و معاونت فرهنگی و اجتماعی، با حضور 25 تن از اساتید به مدت سه روز برگزار می‌گردد.