انتصاب دکتر سید حسین حسینی به سمت سرپرست دانشکده فنی و مهندسی

طی حکمی از سوی دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه ایلام، دکتر سید حسین حسینی استاد تمام گروه آموزشی مهندسی شیمی به سمت سرپرست دانشکده فنی و مهندسی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، در این حکم آمده است:

به استناد بند «ب» مادة «5» آئین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری و به موجب این حکم با حفظ مسئولیت‌های آموزشی و پژوهشی به عنوان  «سرپرست دانشکده فنی و مهندسی» منصوب می‌شوید. انتظار می‌رود، که تمامی توان خود را در ساماندهی و ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش دانشکده با نظارت مستمر در این خصوص و تلاش در کسب رضایتمندی اساتید، یاوران علمی و دانشجویان  به‌کار گیرید.

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای دکتر حسینی در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه، آرزوی موفقیت دارد.