تفاهم‌نامه بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد سال 1400 با دانشکده‌ها منعقد شد

خانم سیاوشی مدیر برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره‌وری دانشگاه ایلام، عنوان کرد: با هدف دستیابی به شاخص‌های بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد و فرآیند مرتبط ساختن هزینه‌ها، تفاهم‌نامه بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد سال 1400 با دانشکده‌ها منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیاوشی با بیان این خبر، اظهار داشت: این تفاهم‌نامه به استناد جزء (1) بند (ج) تبصره 19 قانون بودجه سال 1400 کل کشور و با هدف ارزیابی عملکرد، ارزیابی کارایی و اثر بخشی، ایجاد پیوند میان شاخص‌های عملکردی، تخصیص منابع محدود به نیازهای نامحدود، سنجش کیفیت فرآیندها و فعالیت‌های دانشکده‌ها بر اساس بودجه ابلاغی سال 1400 منعقد گردید.

مدیر برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره‌وری دانشگاه، افزود:در این تفاهم‌نامه  تلاش شده است، با تکیه بر سیاست‌های ابلاغی وزارت علوم، اهداف و استراتژی‌های برنامه راهبردی پنجساله دانشگاه (1400-1396)، برنامه عملیاتی سالانه و مجموع شاخص‌های آموزشی و پژوهشی هر دانشکده، نسبت به محاسبه دقیق سهم هر دانشکده از اعتبارات یاد شده اقدام گردد.

خانم سیاوشی در پایان از حمایت‌های سرپرست محترم دانشگاه، معاون محترم پشتیبانی و منابع انسانی، و همکاری صمیمانه رؤسای محترم دانشکده‌ها، مدیریت محترم امور اداری و پشتیبانی، مدیریت محترم دفتر نظارت و ارزیابی و همچنین کارکنان محترم مدیریت برنامه و بودجه دانشگاه در راستای تهیه، تنظیم و تدوین این امر مهم تشکر و قدردانی نمود.