بیانیه روابط عمومی دانشگاه ایلام در محکومیت جنایت اعدام جوانان شیعه توسط رژیم سعودی

«بسمه تعالی»

«وَسَیَعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَیَّ مُنْقَلَبٍ یَنْقَلِبُونَ» (شعراء -227)

در روزهای جشن و سرور ماه مبارک شعبان، رژیم طاغوتی سعودی ناجوانمردانه 41 تن از جوانان شیعه قطیف و احساء عربستان را به شهادت رساند. آنان که برای مهار قدرت مقاومت و تشیع دست به این جنایت زده‌اند، بدانند که در تحلیل و محاسبه خود دچار اشتباه راهبردی هستند، چون تاریخ ثابت کرده از صدر اسلام تاکنون، رشد تشیع به واسطه مظلومیت و خون شهدا به دست آمده است و آه این شهدای مظلوم و خانواده‌هایشان دامن آل سعود را خواهد گرفت و آنان را رسوای تاریخ خواهد کرد. آه از اسمای الهی است و یقین می‌دانیم، که آه این مظلومان، کاخ ظالمان سلفی، کج‌اندیش و غرق در ثروت سعودی را نابود میکند، ان شاالله.

ضمن انزجار از این عمل ددمنشانه، ضد انسانی و اسلامی رژیم طاغوتی سعودی، شهادت این جوانان مظلوم را خدمت تمامی مسلمانان و آزادیخواهان تسلیت و تعزیت عرض می‌نماییم.

روابط عمومی دانشگاه ایلام