انتصابات جدید در دانشگاه ایلام

سرپرست دانشگاه ایلام طی احکامی جداگانه‌ای، مشاور رئیس و سرپرست حوزه ریاست، معاون دفتر ریاست و امور هیأت‌های امناء و ممیزه، رئیس دبیرخانه هیأت اجرایی جذب اعضاء هیأت علمی و سرپرست اداره روابط عمومی را منصوب نمود.

به گزارش روابط عمومی، طی احکام جداگانه‌ای از سوی دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه ایلام، دکتر مهدی رشنوادی عضو هیأت علمی دانشکده پیرادامپزشکی به سمت «مشاور رئیس و سرپرست حوزه ریاست»، دکتر یونس عباسی طیولا به سمت «معاون دفتر ریاست و امور هیأت‌های امناء و ممیزه دانشگاه»، آقای فرج‌اله شاکیان  به سمت «رئیس دبیرخانه هیأت اجرایی جذب اعضاء هیأت علمی دانشگاه» و دکتر آیت قبادی به سمت «سرپرست اداره روابط عمومی» منصوب شدند.

دکتر مهدی رشنوادی

دکتر یونس عباسی طویلا

آقای فرج‌اله شاکیان

دکتر آیت قبادی

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای این عزیزان آرزوی موفقیت دارد.