خبرنگار ایلامی، مجموعه‌ای 100 جلدی کتاب را به کتابخانه مرکزی دانشگاه ایلام اهدا کرد

آقای مجید کیان، عضو جهاد دانشگاهی ایلام و سردبیر خبرگزاری دانشجویان مرکز ایلام (ایسنا)، مجموعه‌ای 100 جلدی کتاب در حوزه تاریخ را به به کتابخانه مرکزی دانشگاه ایلام اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی، آقای کیان دانش آموخته رشته تاریخ با بیان اینکه رشته تاریخ مدت کوتاهی است در دانشگاه ایلام راه‌اندازی شده است، لذا امیدوارم این مجموعه کتاب؛ که  مربوط دوره‌های مختلف تاریخ ایران، تاریخ اسلام و تاریخ جهان و از انتشارات مهم مخصوصاً انتشارات سمت  است، مورد استفاده دانشجویان سختکوش این رشته و رشته‌های مرتبط قرار گیرد.

سردبیر خبرگزاری دانشجویان مرکز ایلام (ایسنا)، تأکید کرد: اهدای کتاب‌های درسی دوره دانشجویی به کتابخانه‌ها، مخصوصا کتابخانه‌های دانشگاهی راهی مؤثر برای غنی‌تر کردن کتابخانه‌ها و بهره‌مندی دانشجویان از این منابع و نگهداری بهتر این کتب است.

روابط عمومی دانشگاه ایلام با تقدیر و تشکر از این اقدام ارزشمند آقای مجید کیان و همچنین همکاری صمیمانه ایشان در نشر اخبار دانشگاه در خبرگزاری ایسنا در طول سالیان متمادی، سلامتی و موفقیت این خبرنگار شریف را از درگاه خداوند متعال خواهان است.