اخذ مجوز قطعی رشته کارشناسی پیوسته زیست فناوری در دانشگاه ایلام

دکتر کوخایی زاده معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، عنوان کرد: با موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت عتف، مجوز قطعی رشته کارشناسی پیوسته زیست فناوری اخذ گردید.

به گزارش روابط عمومی، دکتر کریم کوخایی زاده  معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام با بیان این خبر، اظهار داشت: مجوز این رشته قبلا بصورت یک بار پذیرش صادر شده بود، و در مقطعی اختصاص دانشجو در این رشته از جانب سازمان سنجش به دانشگاه متوقف شده بود، اما بعد از پی‌گیری‌های مستمر در نهایت در تاریخ 1400/10/13 مجوز قطعی آن از طرف شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم صادر گردید.

دکتر کوخایی زاده با بیان اینکه رشته زیست فناوری یکی از علوم نوین در ایران و جهان است، گفت: این علم ترکیبی از زیست شناسی و تکنولوژی است و دامنه تاثیر آن از عرصه علوم  پزشکی تا کاربردهای صنعتی و کشاورزی گسترده می‌باشد.