حضور معاون دانشجویی دانشگاه و هیأت همراه در مزار دانشمند هسته‌ای شهید داریوش رضایی نژاد

دکتر شکری معاون دانشجویی دانشگاه و هیأت همراه عصر دیروز با حضور بر سر مزار دانشمند هسته‌ای شهید داریوش رضایی نژاد واقع در محوطه امامزاده سید صالح‌الدین محمد شهر آبدانان با نثار فاتحه نسبت به مقام شامخ این شهید والامقام ادای احترام کردند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر شکری خطاب به پدر شهید رضایی نژاد، با اشاره به سخن حضرت امام خمینی (ره)  که شهدا را «شمع محفل بشریت‌»، خطاب کردند، یادآور شد: سیره شهدا همچون مشعلی فروزان فراروی ما قرار دارد و اگر ادامه دهنده راه شهدای دانشمند کشورمان باشیم، می‌توانیم به سیادت در دنیا دست پیدا کنیم.

بنا به این گزارش: دکتر سلاورزی زاده مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه، دکتر علیزاده مدیر امور فرهنگی، دکتر عزیز پناه مدیر گروه آموزشی مکانیک و بیوسیستم، دکتر قبادی رئیس اداره روابط عمومی، آقای کمری معاون مدیر امور اداری و پشتیبانی و آقای گراوند معاون مدیر امور دانشجویی در این سفر دکتر شکری را همراهی کردند.

شهید داریوش رضایی‌نژاد نابغه هسته‌ای بود، که در 29 بهمن ماه سال 1355 در شهرستان آبدانان متولد شد و در سال یکم مرداد 1390 توسط ایادی رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.