حضور معاون دانشجویی دانشگاه ایلام و هیأت همراه در منزل پدر شادروان عاطفه محمدی

در پی درگذشت خانم عاطفه محمدی دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیزاسیون کشاورزی دانشگاه ایلام،  دکتر شکری معاون دانشجویی دانشگاه و هیأت همراه عصر دیروز در منزل پدر آن مرحومه در آبدانان حضور یافتند و با ایشان ابراز همدردی کردند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر شکری معاون دانشجویی دانشگاه در این دیدار با ابلاغ پیام تسلیت دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه ایلام، شادوران عاطفه محمدی را دانشجویی فرهیخته، نمونه و نجیب خواند، که مرگ نابهنگام و ناباورانه‌اش همه اساتید، هم کلاسی‌ها و اعضای دانشگاه ایلام را اندوهگین کرده است.

دکتر شکری در ادامه از درگاه خداوند متعال برای آن مرحومه رحمت واسه الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت نمود.

بنا به این گزارش: در این دیدار دکتر سلاورزی زاده مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه، دکتر علیزاده مدیر امور فرهنگی، دکتر عزیز پناه مدیر گروه آموزشی مکانیک و بیوسیستم، دکتر قبادی رئیس اداره روابط عمومی، آقای کمری معاون مدیر امور اداری و پشتیبانی و آقای گراوند معاون مدیر امور دانشجویی حضور داشتند.

یادآور می‌شود: خانم عاطفه محمدی دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه ایلام عصر روز چهارشنبه  29 دی ماه بر اثر حادثه دلخراش تصادف دعوت حق را لبیک گفت.