انتصاب دکتر صید مهدی ویسه دانشیار دانشگاه ایلام به سمت رئیس سازمان بسیج اساتید استان ایلام

با پیشنهاد سردار شاکرمی فرمانده سپاه امیر المومنین (ع) استان ایلام و طی حکمی از طرف سردار سلیمانی جانشین فرمانده سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی در امر بسیج، دکتر صید مهدی ویسه دانشیار دانشگاه ایلام به سمت رئیس سازمان بسیج اساتید استان ایلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، رییس هیأت مدیره شرکت پیشگامان کوثر، مدیر گزینش، مدیر حراست، مدیر امور پژوهش و فناوری، مدیر گروه آموزشی مدیریت و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام از جمله سوابق مدیریتی دکتر ویسه می‌باشد.

بنا به این گزارش: دکتر صید مهدی ویسه از یادگاران دوران دفاع مقدس می‌باشد، که به افتخار جانبازی نیز نائل شده است.