مراسم ترحیم و بزرگداشت آیت الله صافی گلپایگانی (ره) در دانشگاه ایلام برگزار گردید

از سوی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونت فرهنگی و اجتماعی، مراسم ترحیم و بزرگداشت آیت الله صافی گلپایگانی (ره) ظهر امروز در مسجد الغدیر دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، در این مراسم که دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه ایلام، حجت‌الاسلام و المسلمین غیاثی مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، حجت‌الاسلام یعقوبی معاون دفتر نهاد نمایندگی در دانشگاه ایلام، معاونین دانشگاه، مدیران و جمعی از اعضای هیأت علمی و کارکنان حضور داشتند، حجت‌الاسلام و المسلمین مهدوی راد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام به ابعاد شخصیتی آیت الله صافی گلپایگانی (ره) پرداخت و تأکید کرد این مرجع بزرگوار عمر با برکت خود را در راه اعتلای اسلام گذراند، که  رحلت ایشان خسارتی جبران ناپذیر برای حوزه‌های علمیه است.