انتصابات جدید در دانشگاه ایلام

طی احکام جداگانه‌ای از سوی دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه ایلام، مدیر مرکز آموزش‌های آزاد و امور اعضای هیأت علمی دانشگاه، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشکده ادبیات و علوم انسانی  و مدیرگروه آموزشی علوم و صنایع غذایی منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی، طی احکام جداگانه‌ای از سوی دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه ایلام، دکتر مجید ولی زاده عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی به سمت «مدیر مرکز آموزش‌های آزاد و امور اعضای هیأت علمی دانشگاه»، دکتر محمدی ایدی عضو هیات علمی گروه مدیریت به سمت «سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشکده ادبیات و علوم انسانی» و دکتر حامد حسن زاده به سمت «مدیر گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی» منصوب شدند.

دکتر مجید ولی زاده

دکتر محمد ایدی

دکتر حامد حسن زاده

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای این عزیزان در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آرزوی موفقیت دارد.