پایان اسکان دانشجویان مقطع کارشناسی در سراهای دانشجویی جهت انجام دروس آزمایشگاهی

دکتر شکری معاون دانشجویی دانشگاه، عنوان کرد: در نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 با رعایت کامل دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی، 250 دانشجوی کارشناسی دانشگاه که  دارای دروس آزمایشگاهی و عملی بودند، بصورت کوتاه مدت و متناوب در سراهای دانشجویی اسکان یافتند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی نقی شکری معاون دانشجویی دانشگاه با بیان اینکه در نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 و بخصوص در ماه‌های آذر و دی، تعداد 250 دانشجوی دوره کارشناسی دانشگاه جهت انجام فعالیت‌های آزمایشگاهی و پروژه‌های دانشجویی، در سراهای دانشجویی اسکان یافتند، اظهار داشت: از این تعداد، 65 دانشجوی پسر و 185 دانشجوی دختر در زمان‌های مختلف، با برنامه‌ریزی قبلی و با رعایت کامل دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی، توانستند با حضور کوتاه مدت در سراهای دانشجویی، دروس عملی خود را به اتمام برسانند.

دکتر شکری، افزود:  دانشکده‌های ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و پیرادامپزشکی به ترتیب 44، 38، 21، 61 و 86 دانشجوی غیربومی را جهت اسکان به سراهای دانشجویی در ترم جاری معرفی کردند، که حوزه معاونت دانشجویی نسبت به اسکان آنها در بازه زمانی حداکثر 14 روز اقدام کرد.

معاون دانشجویی دانشگاه، یادآور شد: شرط ورود دانشجویان به سراهای دانشجویی دانشگاه ایلام، ثبت گواهی واکسن در سامانه واکسیناسیون دانشگاه به آدرس https://ilam.ac.ir/vcr/ است، که هر 250 تن دانشجوی فوق‌الذکر کارت واکس خود را ثبت نموده بودند.

دکتر شکری، خاطرنشان کرد: دانشجویان عزیز دانشگاه ایلام باید با ورود به سامانه واکسیناسیون دانشگاه، گواهی تزریق واکسن را ثبت نمایند، چرا که ان شاء الله پس از حضوری شدن فعالیت دانشگاه‌ها، استفاده از تمامی خدمات معاونت دانشجویی (سلف سرویس‌ها، سراهای دانشجویی، امکانات ورزشی و تربیت بدنی و مرکز  بهداشت، درمان و مشاوره) منوط به ترزیق واکسن کرونا و ثبت آن در سامانه مذکور خواهد بود.