حضور دانشگاهیان دانشگاه ایلام در مراسم گرامیداشت یوم الله 9 دی

دانشگاهیان دانشگاه ایلام با حضور گسترده خود در مراسم گرامیداشت حماسه یوم‌الله 9 دی شهر ایلام، همراه سایر مردم، بار دیگر با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.

به گزارش روابط عمومی،  اعضای هیأت رئیسه، اساتید و کارکنان دانشگاه ایلام، همگام با دیگر آحاد مردم، در تجمع بزرگ گرامیداشت حماسه یوم‌الله 9 دی، که صبح امروز در مصلی شهر ایلام برگزار شد، شرکت کردند و با سر دادن شعارهای علیه آمریکا، اسرائیل و منافقین، ضمن اعلام انزجار از استکبار جهانی و ایادی آنها، بار دیگر با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید پیمان کردند.

یادآور می‌شود: در نهم دی‌ماه 1388 مردم ولایتمدار ایران اسلامی با حضور عاشورایی خود، حماسه‌ای بزرگ آفریدند، که نتیجه آن پایان فتنه‌‌ای بود، که دشمنان انقلاب اسلامی علیه ملت ایران طراحی کرده بودند.