در بخش مقاومت بتن؛ دانشگاه ایلام برای اولین بار موفق به کسب مقاوم سوم مسابقات بتن ACI شد

تیم ساروج وابسته به انجمن علمی دانشجویی مهندسی عمران دانشگاه ایلام، در بخش مقا‌ومت نمونه مکعبی بتن؛ برای اولین بار موفق به کسب مقاوم سوم  مسابقات بتن ACI شد.

به گزارش روابط عمومی، در بیست و چهارمین همایش سالیانه انجمن علمی بین‌المللی بتن آمریکا (ACI) – شاخه ایران، که به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، تیم ساروج از انجمن علمی دانشجویی مهندسی عمران از دانشگاه ایلام برای اولین بار موفق به کسب مقام سوم در بخش مقاومت نمونه مکعبی بتن، برای اولین بار موفق به کسب مقاوم مسابقات بتن ACI  شد.

بنا به این گزارش: این تیم متشکل از  آقایان رضا فتح اللهی، عرشیا علی‌زاده و رضا عزیززاده با سرپرستی دکتر محمد مهدی احمدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه  است، که توانستند مقام را کسب نمایند.

این گزارش می‌افزاید: با هماهنگی و برنامه‌ریزی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام، دو تیم دانشجویی در این دوره از مسابقات شرکت کردند.