کسب عنوان مربی و راهنمای کوه‌نوردی فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی ایران توسط دو تن از کارشناسان دانشگاه

آقایان فرزاد امیدی و نادر سایه‌میری از کارشناسان ورزشکار و باسابقه دانشگاه ایلام موفق به کسب عنوان مربی و راهنمای کوهستان سطح باشگاه فدراسیون کوهنوردی و صعودهای  ورزشی جمهوری اسلامی ایران شدند.

به گزارش روابط عمومی، آقایان فرزاد امیدی و نادر سایه‌میری از کارشناسان ورزشکار و باسابقه دانشگاه ایلام پس از گذراندن بیش از 13 دوره تخصصی اهم از (کوهپیمایی، سنگنوردی، هواشناسی، نقشه خوانی GPS، نجات در برف، بهمن‌شناسی، امداد و نجات، هواشناسی و ...) در استان‌های مختلف و با شرایط آب و هوایی متفاوت در طول 6 سال گذشته،  موفق به کسب عنوان مربی و راهنمای کوهستان و کوهنوردی فدراسیون کوهنوردی و صعودهای  ورزشی جمهوری اسلامی ایران شدند.

بنا بر این گزارش: در سال 1394 و به دنبال حوادث مختلف در صعود های کوهنوردی در نقاط مختلف کشور، فدراسیون کوهنوردی و صعودهای  ورزشی هر نوع صعود خارج از ضوابط باشگاه‌های کوهنوردی را ممنوع کرد و کلیه صعودهای ورزشی رو منوط به تشکیل باشگاه برابر مقررات و ضوابط، مصوب نمود. برای هر گروه 12 نفری یک نفر با مدرک مربی و راهنمای صعود های ورزشی مورد نیاز است، که خوشبختانه با وجود این عزیزان دانشگاه می تواند برای صعودهای خارج از استان و قلل مرتفع بالای 3000 متر، تعداد 24 نفر را با شرایط خاص (حداقل گذراندن دوره مقدماتی کوهپیمایی) به قلل مرتفع اعزام نماید.

این گزارش می‌افزاید: آقای فرزاد امیدی مؤسس باشگاه کوهیاران و آقای نادر سایه‌میری عضو فعال باشگاه، سه سال است با همکاری سایر همکاران فعال در این زمینه به نحو بسیار مناسبی فعالیت‌های باشگاه کوهیاران را ساماندهی کرده و با تقبل هزینه‌های شخصی اقدام به ادامه فعالیت کوهنوردی حرفه‌ی  در استان ایلام و مناطق مختلف کشور نمود‌ه‌اند، که تاکنون به بیش از 15 قله مرتفع کشوری صعود کرده‌اند.

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای این عزیزان آرزوی موفقیت و سربلندی را دارد.