کسب مقام اول جشنواره توانمندسازی دانشجویان دختر در زمینه مد، لباس و صنایع دستی توسط دانشجوی دکتری دانشگاه ایلام

خانم افسانه شکری دانشجوی دکتری آموزش و زبان انگلیسی دانشگاه ایلام  مقام اول رشته صنایع دستی جشنواره منطقه‌ای توانمندسازی دانشجویان دختر در زمینه مد، لباس و صنایع دستی را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی، در جشنواره منطقه‌ای توانمندسازی دانشجویان دختر در زمینه مد، لباس و صنایع دستی که با همکاری معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم  و دانشگاه یاسوج در اسفند ماه سال 1399 بصورت مجازی و  با حضور دانشگاههای استان‌های کهکیلویه و بویر احمد، چهارمحال و بختیاری، فارس، اصفهان، مرکزی، کرمانشاه، ایلام، کردستان، لرستان، همدان و خوزستان  و به میزبانی دانشگاه یاسوج  برگزار گردید، خانم  افسانه شکری دانشجوی دکتری آموزش و زبان انگلیسی دانشگاه ایلام  موفق به کسب مقام اول رشته صنایع دستی  شد.