دکتر مهدیزاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام عنوان کرد: بنا به اعلام شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی ایران، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام رتبه نهم آزمایشگاه‌های زیرمجموعه وزارت عتف را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر حسین مهدیزاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام همزمان با روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی، با بیان این خبر اظهار داشت: در چند سال اخیر با برنامه‌ریزی و حمایت‌های انجام شده، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام توانست استانداردهای لازمه را کسب کرده و به پیشرفته‌ترین تجهیزات روز دنیا مجهز شود، که حاصل آن شکل گیری محیطی مناسب، ایمن و مجهز جهت ارائه خدمات با کیفیت و به موقع به متقاضیان می‌باشد، که این امر زمینه ارتقاء آن در سطح کشور و منطقه را فراهم نمود و در این راستا بنا به ارزیابی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی ایران که آخرین فهرست امتیازات و رتبه‌بندی ششمین دوره ارزیابی مراکز عضو در سال 1398را اواخر سال گذشته منتشر نمود، بر مبنای آیتم‌های مشتری‌مداری، فعالیت شبکه‌ای و کارکرد  انجام گرفته، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام رتبه نهم آزمایشگاه‌های زیرمجموعه وزارت عتف را کسب کرد.

دکتر مهدیزاده افزود: همچنین در این فهرست امتیازات و رتبه‌بندی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام رتبه دوم آزمایشگاه‌های غرب کشور را کسب کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه یادآور شد: در سال 1396، نیز آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام  در ردیف 10 آزمایشگاه برتر کشور قرار گرفت.