استادیاران جوان دانشگاه ایلام از تسهیلات ویژه جایزه دکتر کاظمی آشتیانی بهره‌مند می‌شوند

با هدف بهره‌مندی استادیاران جوان دانشگاه ایلام از تسهیلات ویژه جایزه مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی، تفاهم نامه همکاری مابین دانشگاه ایلام و بنیاد نخبگان استان ایلام منعقد گردید.

به گزارش روابط عمومی، نشست انعقاد تفاهم‌نامه همکاری فی ما بین  دانشگاه ایلام و بنیاد نخبگان استان ایلام در راستای اجرای شیوه‌نامة حمایت از فعالیت‌های پژوهشی استادیاران جوان (جایزة مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی) با حضور دکتر علی‌اکبری رییس دانشگاه ایلام، خانم دکتر مژگان صالحی پور رییس بنیاد نخبگان استان، دکتر رستمی مدیر امور پژوهش و فناوری دانشگاه و خانم دکتر طاهره خزلی عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه و دکتر حمزه صالحی‌پور عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی بعنوان برگزیدگان جایزه مرحوم کاظمی آشتیانی در سال 1399، صبح روز سه‌شنبه مورخ 26 اسفندماه در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.

‌در این نشست دکتر علی‌اکبری رییس دانشگاه ایلام با تقدیر از خدمات بنیاد نخبگان استان و زحمات خانم دکتر صالحی‌پور، اظهار داشت:  بنیاد نخبگان استان ایلام در چند سال اخیر توانسته است با برنامه‌ریزی درست و اطلاع‌رسانی مناسب و در قالب طر‌ح‌هایی همچون: جایزه شهید احمدی روشن، جایزة دکتر کاظمی آشتیانی و استعدادهای تحصیلی در راستای  توانمندسازی پژوهشگران، فناوران و مخترعان  در استان ایلام گام بردارد.

دکتر علی‌اکبری با ابراز خرسندی از حضور دو تن از اعضای هیات علمی جوان دانشگاه ایلام (خانم دکتر خزلی  و دکتر صالی‌پور) در بین برندگان جایزه ملی دکتر کاظمی آشتیانی، گفت: یکی از اهداف اصلی در جذب اعضای هیأت علمی در دانشگاه ایلام، جذب  نخبگان جوان بود که خوشبختانه با اهتمام خاصی که صورت گرفت محقق شد و حضور دو تن از اعضای هیأت علمی جوان دانشگاه، که در دو سال اخیر استخدام شده‌اند در بین برندگان جایزه ملی دکتر کاظمی آشتیانی در سال جاری، گواهی بر این مدعاست.

رئیس دانشگاه ایلام اطلاع‌رسانی  مناسب، بموقع و دقیق را یکی از لوازم جذب نخبگان توسط بنیاد ملی نخبگان عنوان کرد و اظهار داشت: نظر به تسهیلات متعدد بینیاد نخبگان در سطح ملی و استانی، ضروری است که اطلاع‌رسانی مناسب و هدفمندی در قالب‌های جدید؛ برای جذب نخبگان انجام گیرد، تا میزان استفاده و مشارکت نخبگان بومی افزایش یابد.

در این نشست خانم دکتر مژگان صالحی‌پور رییس بنیاد نخبگان استان ایلام ضمن تبریک کسب جایزه ارزشمند مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی توسط دکتر حمزه صالحی‌پور عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی و خانم دکتر طاهره خزلی استادیار دانشکده علوم پایه؛ موفقیت‌های بیشمار و پی در پی دانشگاه ایلام را مدیون مدیریت صحیح دانشگاه  توسط دکتر علی‌اکبری دانست و با تأکید بر همکاری و پشتیبانی دانشگاه ایلام از برنامه‌ها و فعالیت‌های بنیاد نخبگان استان، اظهار کرد: بنیاد نخبگان استان ایلام در راستای شبکه‌سازی و هدایت استعدادهای برتر تمام توان خود را بکار می‌گیرد.

رییس بنیاد نخبگان استان ایلام با اشاره به بهره‌مندی اعضای هیأت علمی و دانشجویان از تسهیلات و جوایز متنوع بنیاد نخبگان استان؛ روند درخواست و دریافت تسهیلات شیوه نامه حمایت از فعالیت های پژوهشی استادیاران جوان (جایزه مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی) را تشریح نموده و اظهار داشتند: جایزه مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی به پاس زحمات این چهره ماندگار علمی و در راستای بند 1 ماده 3 اساسنامه بنیاد ملی نخبگان و اقدام‌های 2-1-2 و 3-1-2 سند راهبردی کشور در امور نخبگان و همچنین به منزله ارتقاء توانمندی‌های استادیاران جوان دانشگاهی و موسسه ‌های علمی کشور تدوین شد.

خانم دکتر صالحی‌پور افزود: استادیاران جوان دانشگاه‌ها و موسسات علمی کشور که دارای سن کمتر از چهل سال بوده و بیش از سه سال از تاریخ جذب آنها به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه نگذشته باشد؛ می‌توانند بر اساس ارزیابی بنیاد ملی نخبگان و بر حسب فعالیت‌های برجسته آموزشی، پژوهشی و نوآوری مشمول بهره‌مندی از جایزه «دکتر کاظمی آشتیانی» گردند.

رییس بنیاد نخبگان استان در خصوص تسهیلات اعطایی جایزه مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی بیان داشت: بهره‌مندی از اعتبار پژوهشی به منظور توانمندسازی و تسهیل فعالیت‌های پژوهشی، اعتبار خرید تجهیزات به منظور کمک به ایجاد امکانات اولیه برای تجهیز فعالیت‌های آموزشی پژوهشی، دریافت تسهیلات فرهنگی رفاهی شامل هدیه ازدواج و وام مسکن از جمله تسهیلات این جایزه می‌باشد.

رییس بنیاد نخبگان استان، اضافه کرد: استادیاران جوان تمامی دانشگاه‌های استان می‌توانند از تسهیلات ویژه جایزه مرحوم کاظمی آشتیانی استفاده کنند و از طریق وبگاه بنیاد و سامانه jazb.bmn.ir  درخواست خود را بدین منظور ارائه نمایند.

در ادامه مراسم با اهداء لوح تقدیر و هدیه، از خانم دکتر طاهره خزلی عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه و دکتر حمزه صالحی‌پور عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی، استادیاران برگزیده جایزه دکتر کاظمی آشتیانی در سال 1399تقدیر بعمل آمد.

بنا به این گزارش: در پایان این برنامه؛ تفاهم نامه همکاری فی ما بین بنیاد نخبگان استان و دانشگاه ایلام در راستای اجرای شیوه‌نامة حمایت از فعالیت‌های پژوهشی استادیاران جوان (جایزة مرحوم دکترکاظمی آشتیانی) به امضای دکتر علی‌اکبری و خانم دکتر صالی‌پور رسید.

شیوه‌نامه حمایت از فعالیت‌های پژوهشی استادیاران جوان (جایزه مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی)https://www.bmn.ir/Asset/kazemi%20ashtiani.pdf