عضویت استادیار دانشگاه ایلام در کمیته علمی کنگره بین المللی تغییرات آب و هوایی جهانی

دکتر علیرضا تاب استادیار دانشگاه ایلام بعنوان عضو  کمیته علمی کنگره بین‌المللی تغییرات آب و هوایی جهانی در کشور ترکیه انتخاب گردید.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علیرضا تاب استادیار دانشگاه ایلام و عضو هیأت علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات  بعنوان عضو کمیته علمی کنگره بین‌المللی تغییرات آب و هوایی جهانی انتخاب گردید.

بنا به این گزارش: کنگره بین‌المللی تغییرات آب و هوایی جهانی سوم الی پنجم ژوئن 2021 در دانشگاه شانکله ترکیه برگزار می‌گردد.

این گزارش می‌افزاید:  در این  کنگره  موضوعاتی همچون: تغییرات آب و هوایی در چهارچوب کنوانسیون سازمان ملل، پنل بین دول، تغیرات آب و هوایی، کنوانسیون وین، پروتکل مونرئال، پروتکل کیوتو و اهداف توافقنامه آب و هوایی پاریس را بصورت مجازی پوشش می‌دهد.

لینک اعضای کمیته علمی:  https://igccc.info/en/bilim-kurulu/

عضويت استاديار دانشگاه ايلام در کميته علمي کنگره بين المللي تغييرات آب و هوايي جهاني عضويت استاديار دانشگاه ايلام در کميته علمي کنگره بين المللي تغييرات آب و هوايي جهاني