دبیر کانون هلال احمر دانشگاه ایلام عضو برتر سازمان جوانان هلال احمر کشور شد

خانم زهره صیدی دبیر کانون هلال احمر دانشگاه ایلام عضو برتر سازمان جوانان هلال احمر کشور شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم زهره صیدی دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی و دبیر کانون هلال احمر دانشگاه ایلام بعنوان عضو برتر طرح نیکنام سازمان جوانان هلال احمر کشور انتخاب گردید.
برگزاری سلسله کارگاه‌های آموزشی در بستر فضای مجازی و آموزش 3000 نفر از اعضا جمعیت کانون‌های چهارگانه کشور از جمله شاخص‌های انتخاب خانم صیدی بعنوان عضو برتر طرح نیکنما در جمعیت هلال احمر کشور بوده است.

دبير کانون هلال احمر دانشگاه ايلام عضو برتر سازمان جوانان هلال احمر کشور شد دبير کانون هلال احمر دانشگاه ايلام عضو برتر سازمان جوانان هلال احمر کشور شد