13 اثر انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه ایلام به جشنواره ملی تیتر ارسال شد

دکتر شیرخانی معاون دانشجویی دانشگاه عنوان کرد: 13 اثر از طرف انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه ایلام به دوازدهمین دوره ملی نشریات دانشجویی تیتر ارسال شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمدرضا شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن تقدیر از فعالیت‌های مسئولانه دانشجویان در فضای مجازی با توجه به پاندمی کویید 19 در کشور، خاطر نشان کرد: نشریات دانشجویی از ارکان اثربخش فعالیت‌های فرهنگی و  اجتماعی دانشگاه ایلام می‌باشند، که تعداد زیادی از دانشجویان دانشگاه در قالب 57 نشریه فرصت مغتنمی  را برای کسب مهارت‌ و انتقال تجربیات در اختیار دارند و در سال جاری علیرغم پدیده کرونا همچنان با نشاط به فعالیت‌ خود بصورت غیرحضوری و در قالب فضای مجازی و الکترونیک ادامه داند و توانستند آثار فاخری را به چاپ برسانند.

دکتر شیرخانی با بیان اینکه جشنواره سراسری نشریات دانشجویی موسوم به  تیتر، هر ساله با هدف ارتقای روزنامه‌نگاری در فعالان و علاقمندان نشریات دانشجویی و توسعه کمی و کیفی نشریات دانشجویی برگزار می‌شود، اظهار کرد: امسال دوازدهمین دوره از این جشنواره در پنج بخش اصلی شامل:   «آثار برگزیده»، «نشریات برگزیده»، «فضای مجازی»، «بخش ویژه» و «سرزمین مادری» در حال برگزاری است، که با هماهنگی‌های انجام شده و ایجاد بستر مناسب برای دانشجویان و فعالان حوزه نشر دانشگاه در بازه زمانی ثبت آثار، در نهایت 13 اثر برگزیده به این رویداد ملی از طرف انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه ایلام ارسال شد.

عضو هیئت رئیسه دانشگاه ایلام با تشکر از همه فعالان نشریات دانشجویی، ابراز امیدواری کرد که دانشجویان دانشگاه بتوانند عنوان‌های خوبی را در این جشنواره کسب نمایند.