انتصاب دکتر کریم کوخائی‌زاده به سمت سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده الهیات و معارف اسلامی

با حکم دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه: دکتر کریم کوخائی‌زاده به سمت سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده الهیات و معارف اسلامی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، طی حکمی از سوی دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه ایلام، دکتر کریم کوخائی‌زاده استادیار گروه آموزشی فقه و مبانی حقوق اسلامی به سمت سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده الهیات و معارف اسلامی منصوب شد.

رئیس دانشگاه در این حکم خواستار توجه به اصول مدیریت علمی، اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم در حفظ و ارتقاء سطح شاخص‌های توسعه آموزشی دانشکده (حضوری و برخط) و اهتمام برای تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌مداری، خلاقیت و کارآفرینی شده است.