پیشرفت مطلوب پروژه حصارکشی دانشگاه ایلام

پروژه حصار کشی  محوطه سایت اصلی دانشگاه ایلام، در دو ضلع شمالی و جنوب غربی به طول  2500 متر مربع در حال اتمام و بهره‌برداری می‌باشد.

به گزارش روابط عمومی، پروژه حصارکشی  محوطه سایت اصلی دانشگاه ایلام در دو ضلع شمالی و جنوب غربی دانشگاه با اعتبار هشت میلیارد ریال از ابتدای سال جاری آغاز گردید، که 2000 متر مربع از این پروژه در ضلع جنوبی دانشگاه واقع است و شامل 1300 مترمربع دیوارکشی جدید و بهسازی 700 متر مربع دیوار قدیمی می‌باشد.

همچنین 500 متر مربع دیوارکشی در ضلع شمالی دانشگاه  ار نوع پیش ساخته در ضلع شمالی دانشگاه انجام گرفت.