انتصاب آقای فرج‌اله اکبری به سمت سرپرست مدیریت امور مالی دانشگاه ایلام

با حکم رئیس دانشگاه، آقای فرج‌اله اکبری به سمت سرپرست مدیریت امور مالی دانشگاه ایلام منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی، طی حکمی از سوی دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه، آقای فرج‌اله اکبری به سمت سرپرست مدیریت امور مالی دانشگاه منصوب گردید. رئیس دانشگاه در این حکم خواستار اهتمام برای ارتقای شاخص‌های عملکردی حوزه مالی و تلاش در راستای تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری و اخلاق‌مداری و پاسخگویی شده است.

شایان ذکر است آقای اکبری از کارکنان باسابقه دانشگاه می‌باشد، که در چهار سال اخیر سمت معاونت مدیریت امور مالی را عهده‌دار بوده است.

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای آقای اکبری آرزوی موفقیت در جهت پیشبرد اهداف عالی دانشگاه را دارد.