ارتقاء سطح اشتغال‌پذیری دانشجویان یکی از دستاوردهای شش سال گذشته دانشگاه ایلام است

دکتر یگانه مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه عنوان کرد: توسعه نوآوری و فناوری و اجرای برنامه‌ها و اقدامات مختلف مهارت‌آموزی، زمینه ارتقاء سطح اشتغال‌پذیری دانشجویان در شش سال گذشته را در دانشگاه ایلام فراهم نمود.

به گزارش روابط عمومی، دکتر رضا یگانه مدیر مرکز رشد واحدهای فنارو دانشگاه با بیان اینکه توسعه نوآوری و فناوری یکی از دستاورهای ماندگار شش سال گذشته در دانشگاه ایلام است، گفت: به منظور استفاده هر چه بیشتر از ظرفیت‌ها و توانایی‌های موجود در دانشگاه و واحدهای پژوهشی و توسعه فضای نوآوری، کارآفرینی و هدایت نتایج طرح‌های پژوهشی، پایان‌نامه‌ها و فعالیت‌های علمی به سوی تجاری‌سازی، دانشگاه ایلام اقدامات خوبی را در حوزه نوآوری و فناوری انجام داده است، که  می‌توان به تجهیز و استقرار مرکز رشد واحدهای فناور، راه‌اندازی مرکز نوآوری و فناوری دانشگاه  با جذب پنج میلیاراد ریال از محل کمک‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تلاش برای راه‌اندازی  مجتمع نوآوری و فناوری (95 درصد پیشرفت کار) با جذب 120 میلیارد ریال از محل کمک‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،  راه‌اندازی مرکز مشاوره کسب و کار، راه‌اندازی مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و راه‌اندازی مرکز مشاوره اشتغال اشاره کرد.

دکتر یگانه افزود: مرکز رشد واحدهای فناور با حمایت همیشگی جناب آقای دکتر علی‌اکبری ریاست محترم دانشگاه و دکتر مهدیزاده معاون محترم پژوهش و فناوری فضایی مناسب را برای جذب ایده‌های اساتید، دانشجویان و کارآفرینان به وجود آورده، به گونه‌ای که الان 17 واحد فناور و شش  واحد نوآور بصورت پویا در این مرکز فعالیت دارند.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه با بیان اینکه ارتقاء  اشتغال‌پذیری دانشجویان در قالب برنامه‌های متنوع آموزشی، پژوهشی  و فوق برنامه یکی از دستاوردهای دانشگاه ایلام در چند سال اخیر است،  یادآور شد:  برگزاری بیش از 65 کارگاه مهارت‌آموزی تخصصی با رویکرد بازار کار، برگزاری 43 کارگاه آموزشی مهارت‌های کسب و کار، برگزاری پنج  رویداد شتاب (استارتاپی)، برگزاری شش رویداد کارآفرینانه (ایده شو و ...)  و انجام طرح رصد شغلی دانشجویان از جمله اقدامات انجام شده در این حوزه می‌باشد.