ثبت 13 اثر انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه ایلام در جشنواره ملی حرکت

دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه عنوان کرد: با اهتمام دانشجویان عضو انجمن‌های علمی، 13 اثر از طرف دانشگاه ایلام در سیزدهمین جشنواره ملی حرکت ثبت شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمدرضا شیرخانی معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام ضمن گرامیداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی با شکوه انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد در تاریخ مجاهدت‌های دلیرانه ملت بزرگ ایران می توان به همت بلند، نوآوری  و خلاقیت جوانان  این مرزو بوم برای فعال‌سازی بستر‌های نوین و حرکت به سمت ایرانی پر افتخار اشاره کرد.

دکتر شیرخانی با اشاره به فعالیت‌های مداوم و ارزنده دانشجویان عضو انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه  با وجود پدیده کرونا و پیامدهای آن، اظهار کرد: دانشگاه ایلام دارای 60 انجمن علمی دانشجویی فعال است، که با توجه به شیوع ویروس کرونا فعالیت‌های آنها از ابتدای سال جاری با برنامه‌ریزی انجام شده در بسترهای مجازی و برخط در دانشگاه ایلام ضمن برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاه‌ها با تلاش دبیران محترم انجمن‌های علمی و دانشجویی این انجمن‌ها توانستند تعداد 13 اثر در بخش‌های مختلف به  دبیرخانه جشنواری ملی حرکت ارسال نمایند تا در این جشنواره ملی به رقابت بپردازند.

معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، افزود: جشنواره ملی حرکت رویدادی برای رقابت، عرضه و نمایش دستاوردهای برتر علمی دانشجویان است، که به صورت سالانه و با سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف و با همکاری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور و حمایت و مشارکت نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی و  تاکید بر اقتصاد دانش بنیان و مقاومتی و جهت‌گیری فعالیت انجمن‌های علمی حول وضعیت کنونی جهان پس از شیوع ویروس کرونا  برگزار می‌کردد.

عضو هیات رئیسه دانشگاه در پایان از تلاش‌های اساتید محترم مشاور انجمن‌های علمی دانشجویی در شرایط خاص بعد از شیوع کرونا  با دبیران و کارشناس انجمن‌های علمی دانشجویی آقای وحید ملکی همکاری لازم را  داشته‌اند، تقدیر و تشکر کرد.