اخبار کوتاه دانشگاه ایلام (1399/11/07)

دکتر صیدی معاون دانشجویی دانشگاه عنوان کرد: در نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399، مجموعاً 889 دانشجوی دانشگاه ایلام از وام‌های صندوق رفاه دانشجویان به مبلغ 22/414/000/000 ریال بهره‌مند شدند.

دکتر رستمی مدیر امور پژوهش و فناوری دانشگاه: در طول شش سال گذشته بیش از 80 درصد اعتبارات پژوهشی استان، توسط دانشگاه ایلام جذب شد.

مجموعه ورزشی استخر دانشگاه ایلام با زیربنای 2176 متر مربع، شامل: سالن اصلی (استخر بزرگسالان و کودکان)، سونای خشک و بخار، حوض  آب سرد و سالن بدن‌سازی؛ آماده افتتاح است.

دکتر مجتبی کرمی استادیار دانشکده فنی و مهندسی که دارای 30 ساله سابقه در رشته رزمی ووشو بوده و از ورزشکاران حرفه‌ای استان ایلام می‌باشد، موفق به کسب شال بند  مشکی دان شش رشته رزمی ووشو و بالاترین درجه فنی فدراسیون ووشو جمهوری اسلامی ایران شد.

طی حکمی از سوی دکتر ملابهرامی معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه، آقای بهروز درویشی به سمت معاون مدیر امور مالی دانشگاه منصوب گردید.

آقای محمد حسین عسکری‌نیا معاون مدیر برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره‌وری دانشگاه و از ورزشکاران حرفه‌ای استان، موفق به کسب شال بند  مشکی دان شش رشته رزمی ووشو و بالاترین درجه فنی فدراسیون ووشو جمهوری اسلامی ایران شد.

با حکم آقای خورانی حیدری مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه، آقای محمد غلامی به سمت رئیس اداره تدارکات منصوب گردید.

اخبار کوتاه دانشگاه ايلام (1399/11/07)