همایش ملی زیست جهان پسا کرونا با سخنرانی معاونین وزارتخانه‌های عتف و بهداشت پانزدهم بهمن به کار خود پایان می‌دهد

دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه ایلام عنوان کرد: همایش ملی زیست جهان پسا کرونا با سخنرانی دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و دکتر نجفی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پانزدهم بهمن ماه به صورت مجازی برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه درباره روند برگزاری همایش ملی زیست جهان پسا کرونا، اظهار داشت: دانشگاه ایلام در راستای رسالت اجتماعی که در قبال جامعه دارد، با همراهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همایش ملی زیست جهان پساکرونا را در هفت محور شامل: بهداشت و سلامت، بخش آب، خاک، محیط زیست و کشاورزی، اقتصاد، صنعت و گردشگری، علم و فناوری و نوآوری، اجتماعی و فرهنگی، دینی، سیاست داخلی و سیاست خارجی در پاییز سال جاری بصورت مجازی برگزار نمود.

270 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد

دکتر علی‌اکبری، افزود: خوشبختانه در سطح کشور اساتید، دانشجویان، صاحب نظران، پزشکان، روزنامه نگاران، کارشناسان و علاقمندان در سطح وسیعی از برگزاری این همایش استقبال کردند و بیش از 270 اثر علمی در قالب  یادداشت کوتاه فنی تا 500 کلمه، مقاله کوتاه تا 1500 کلمه و مقاله بلند تا هشت هزار کلمه به دبیرخانه همایش ارسال شد.

دو معاون وزیر در مراسم افتتاحیه همایش سخنرانی خواهند کرد

رئیس دانشگاه با بیان اینکه مراسم افتتاحیه همایش ملی زیست جهان پسا کرونا در قالب یازده برنامه متنوع و بصورت مجازی و یک روزه برگزار می‌گردد، گفت: افتتاحیه همایش با حضور دکتر غفاری غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر نجفی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مهندس سلیمانی دشتکی استاندار ایلام، اساتید خارجی و داخلی، دانشجویان، صاحبان مقالات پذیرفته شده و صاحب نظران رأس ساعت 8:30 روز چهارشنبه 1399/11/15 برگزار می‌گردد، که علاقمندان می‌توانند با آدرس لینک: isrv.ir/co19  در این مراسم شرکت نماید.

دکتر علی‌اکبری، افزود: در ادامه همایش در هفت پنل اختصاصی  و با ارائه 27 سخنرانی علمی در دو نوبت صبح و عصر ادامه خواهد یافت.

کتاب چکیده و مجموعه کامل مقالات در قالب سی دی در سامانه همایش منتشر می‌گردد

دبیر همایش اضافه کرد: نظر به اینکه تمام مراحل برگزاری همایش بصورت مجازی است، گواهی حضور در همایش در هفته بعدی بر روی سامانه همایش به آدرس: https://wac2020.ilam.ac.ir/ قرار خواهد گرفت  تا شرکت‌کنندگان از گواهی مربوطه پرینت بگیرند و سپس کتاب چکیده و مجموعه کامل مقالات پذیرفته شده در قالب سی دی بر روی سامانه همایش قرار می‌گیرد.