انتخاب مجدد دکتر سلاورزی مدیر برنامه و بودجه دانشگاه ایلام بعنوان دبیر برنامه و بودجه دانشگاه‌های منطقه پنج کشور

دکتر محمد سلاورزی مدیر برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره‌وری دانشگاه ایلام با اکثریت آرا برای یک دوره دو ساله دیگر بعنوان دبیر برنامه، بودجه و تشکیلات دانشگاه‌های منطقه پنج  کشور انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی، نشست مجازی مدیران برنامه و بودجه منطقه پنج با  حضور مدیران برنامه و بودجه دانشگاههای کردستان، آیت الله بروجردی (ره) بروجرد، دانشگاه ایلام، رازی کرمانشاه، صنعتی کرمانشاه و دانشگاه لرستان روز چهارشنبه 1399/11/08 به میزبانی دانشگاه ایلام با هدف برگزاری انتخابات برای انتخاب دبیر منطقه بصورت مجازی برگزار گردید.

در ابتدای نشست دکتر سلاورزی دبیر برنامه و بودجه منطقه پنج وزارت عتف ضمن خیر مقدم و سپاس به مدیران برنامه و بودجه منطقه از اهتمام ایشان درپیگیری امور بودجه دانشگاه‌های منطقه و تشریک مساعی و همکاری آنها در اجرای بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد، مساله بودجه و تحقق بودجه‌ریزی عملیاتی را امری مهم ارزیابی کرد و بر هر چه بیشتر فراهم نمودن ساز و کار فنی، انسانی و اجرایی آن در قالب کمیته بودجه‌ریزی عملیاتی منطقه تأکید نمود.

عضو کارگروه بودجه‌ریزی وزارت علوم تحقیقات و فناوری  با تشریح عملکرد دبیرخانه منطقه در چارچوب اشتراک مساعی، جمع‌بندی، هماهنگی و دریافت نقطه نظرات و پیشنهادات مدیران برنامه و بودجه منطقه با هدف تصمیم گیری‌های مؤثر، برای اعمال شاخص‌های مد نظر در مدل تعیین بودجه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی؛ بر ارسال نقطه نظرات آنان در موعد مقرر همراه با نوآوری تأکید کرد.

مدیر برنامه و بودجه دانشگاه ایلام برگزاری کیفی و مؤثر همه جلسات منطقه را با حضور مدیرکل محترم برنامه و بودجه وزارت علوم جناب آقای دکتر رستگاری یا معاونت محترم ایشان سرکار خانم خالقی سروش را دلیلی برای ایجاد تعامل بیشتر و مؤثرتر در راستای هماهنگی میان مدیران برنامه و بودجه دانشگاه‌ها و وزارت علوم توصیف کرد و از حضور صمیمی و دائم مدیرکل محترم و معاون ایشان در جلسات منطقه قدردانی نمود.

در ادامه مدیران برنامه و بودجه دانشگاه‌های ایلام، کردستان و رازی کرمانشاه برای انتخابات دبیر منطقه نامزد شدند و پس از بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات نامزدهای محترم، رأی‌گیری انجام شد و آقای دکتر محمد سلاورزی مدیر برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره‌وری دانشگاه ایلام با اکثریت آرا برای یک دوره دو ساله دیگر به عنوان دبیر برنامه، بودجه و تشکیلات منطقه پنج انتخاب گردید.

روابط عمومی  دانشگاه ضمن تبریک به دکتر سلاورزی‌، برای ایشان در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آرزی موفقیت دارد.