با حضور رئیس دانشگاه ایلام؛ شبکه برکت در جهاد کشاورزی ایلام افتتاح شد

با حضور دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه ایلام و جمعی از مسئولان استانی، شبکه برکت در جهاد کشاورزی استان ایلام افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه ایلام در مراسم  افتتاح شبکه برکت جهاد کشاورزی استان ایلام که با حضور دکتر اقدسی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، جمعی از مدیران جهاد کشاورزی و مقامات استانی  برگزار  شد، با اشاره به اینکه دانشگاه ایلام با سازمان جهادکشاورزی تعامل خوبی در انتقال داده های علمی دارد، اظهار کرد: دانشگاه ایلام همواره در کنار جهادکشاورزی قرار دارد و کارهای خوبی برای عبور از سنت‌گرایی به مدرنیزه شدن انتقال اطلاعات و دانش اساتید انجام داده است.

دکتر علی‌اکبری به زیرساخت‌های مناسب برای توسعه شبکه‌های آموزش مجازی اشاره کرد و بیان داشت: افتتاحیه شبکه برکت در جهاد کشاورزی یکی از نمونه‌های توسعه زیرساخت‌های آموزش الکترونیک است، که امروز افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

در ادامه مراسم دکتر اقدسی  رئیس سازمان جهادکشاورزی استان ایلام با بیان اینکه استودیو شبکه برکت پل ارتباطی برای انتقال دانش فنی بین کارشناسان، اساتید دانشگاه و بهره برداران است، گفت: تلاش می کنیم تا در این شبکه پتانسیل های کشاورزی استان و تجربیات کشاورزان نمونه و موفق استان منتشر و در اختیار همه علاقه مندان و مخاطبان این شبکه در سراسر کشور قرار گیرد.

محمد علی اقدسی با اشاره به اینکه شبکه برکت با محوریت کشاورزی می تواند بخشی از برنامه های مورد نیاز شبکه های سراسری را تأمین کند، ادامه داد: در همین راستا با دانشگاه ایلام و اساتید حوزه کشاورزی این دانشگاه برای انتقال دانش فنی به کشاورزان و بهره برداران تفاهم صورت گرفته و از علم و دانش این عزیزان در ترویج و گسترش کشاورزی استفاده خواهد شد.

با حضور رئيس دانشگاه ايلام؛ شبکه برکت در جهاد کشاورزي ايلام افتتاح شد