تمدید حکم مدیریت دکتر مصطفی نعمتی در سمت معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام

با حکم رئیس دانشگاه: حکم  مدیریت دکتر مصطفی نعمتی در سمت معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی  به مدت دو سال تمدید گردید.

به گزارش روابط عمومی، طی حکمی از سوی دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه، حکم مدیریت دکتر مصطفی نعمتی عضو هیأت علمی دانشکده پیرادامپزشکی در سمت معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، از تاریخ 1399/08/10 به مدت دو سال تمدید گردید.

رئیس دانشگاه در این حکم خواستار توجه به اصول مدیریت علمی، اخلاق حرفه‌ای و همفکری در ارتقاء سطح کیفی شاخصِ خدمات معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی (حضوری و برخط) با توجه به اهداف و شاخص‌های برنامه استراتژیک پنج ساله (1400-1396) و اهتمام برای تحقق رسالت ‌دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌مداری، خلاقیت و کارآفرینی شده است.