En Ar

دومين جلسه شوراي عمومي دانشکده با حضور اعضاي محترم هيأت علمي برگزار گرديد.

در ابتداي اين جلسه که به منظور تبادل نظر با همکاران محترم دانشکده برگزار گرديد آقاي دکتر رشنوادي سرپرست دانشکده گزارشي از کارهاي انجام شده و در دست اقدام خود را ارائه نمودند.

در ادامه مسائل و مشکلات همکاران در ترم گذشته و آتي مورد بررسي قرار گرفت و مقرر شد رياست دانشکده تمام تلاش خود را در جهت رفع آنها به کار گيرد. خلاصه گزارش اين نشست و اقدامات آتي که به استحضار همکاران رسيد به شرح زير مي باشد:

-  تجهيز سالن جلسات دانشکده.

-  جابجايي آزمايشگاه تغذيه (دانشکده کشاورزي) به آزمايشگاه مرکزي.

-  تعويض و بازسازي کامل سيستم گرمايشي مرکز پاتوبيولوژي.

-  نصب ايستگاه کتاب با عنوان« پاتوق کتاب» .

-  تعمير صندليهاي آزمايشگاهها.

-  پيگيري گازکشي سالن آزمايشگاهها.

-  تعيين تکليف حيوان خانه و برون سپاري آن به بخش خصوصي و با ارائه خدمات با تخفيف ويژه (حداقل 50%) به همکاران ذينفع(با هماهنگي معاونت محترم پشتيباني و منابع انساني دانشگاه)

-  پيگيري تنديس در ميدان ورودي دانشکده (مدير امور عمومي دانشکده مسئول پيگيري بند مذکور)

-  پيگيري روند پيشرفت مجله دانشکده (ارائه مستندات کارهاي انجام شده توسط آقاي دکتر چراغي)

-  باتوجه به وجود فضاهاي خالي در دانشکده مقرر شد به منظور کارآفريني و استفاده از تمامي ظرفيتهاي فکري و عملي همکاران هيأت علمي و کارکنان و دانشجويان اقدامات لازم صورت گيرد و گزارش اقدامات انجام شده در جلسه آتي شورا به اطلاع همکاران محترم رسانده شود.

-  پيگيري سايت رايانه(مدير امور عمومي دانشکده مسئول پيگيري بند مذکور)

-  تابلو آزمايشگاههاي دانشکده بر اساس نوع فعاليت آنها مجدد ساخته و نصب شود (پس از ارائه گزارش کارشناسان آزمايشگاههاي مربوطه)

-  ايجاد نمايشگاه آناتومي، فسيل شناسي و تاکسيدرمي .

دومين جلسه شوراي عمومي دانشکده با حضور اعضاي محترم هيأت علمي برگزار گرديد. دومين جلسه شوراي عمومي دانشکده با حضور اعضاي محترم هيأت علمي برگزار گرديد. دومين جلسه شوراي عمومي دانشکده با حضور اعضاي محترم هيأت علمي برگزار گرديد.