En Ar

کسب 2 مدال طلا و 2 مدال برنز دانشجويان دانشگاه در مسابقات کشتي آزاد و فرنگي منطقه 5 ورزش دانشگاه هاي کشور

در مسابقات کشتي  آزاد و فرنگي  منطقه 5 ورزش دانشگاه هاي کشور که به ميزباني دانشگاه رازي کرمانشاه و با حضور تيمهاي لرستان ، کردستان ، آيت اله بروجردي، جهاد دانشگاهي، صنعتي کرمانشاه، علمي و کاربردي  لرستان، دانشگاه رازي و دانشگاه  ايلام  از تاريخ 19 الي 21  اسفندماه 96 برگزار گرديد، تيم کشتي دانشگاه در رشته  کشتي آزاد  آقاي حامد شمالي در وزن 57 کيلوگرم  و در آقاي آرمين رحمتي در وزن 61 کيلوگرم به نشان طلا دست يافتند و سهميه المپياد سراسري را کسب کردند. همچنين آقايان فريدون  خرمي در وزن 79 کيلوگرم و امير مدبري در وزن 86 کيلوگرم به نشان برنز مسابقات دست يافتند.